Getuigen van gewelddadige beroving gezocht

9 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op zondagavond 6 oktober werd een jongen mishandeld en beroofd. De politie zoekt getuigen van het incident. Ook komt de politie graag in contact met voorbijgangers die het slachtoffer naar het ziekenhuis hebben gebracht.

Rond 22.00 uur liep een 17-jarige jongen uit Driebergen-Rijsenburg op de Drieklinken. Ter hoogte van een speeltuin werd hij aangesproken door drie mannen. Meteen daarna mishandelden de mannen hem. Hij kreeg meerdere klappen en werd ook geslagen met een voorwerp. Vervolgens beroofden zij hem van zijn persoonlijke goederen. Het drietal ging er daarna snel vandoor. Ze lieten het slachtoffer gewond achter. Voorbijgangers hebben de jongen gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd en arm.

Signalement

De drie mannen die jongen mishandelden en beroofden hebben een donkergetinte huidskleur. Eén van hen heeft een iets lichtere huidskleur, maar wel donker. Eén van hen heeft rastahaar tot op zijn schouders en droeg die avond een donkerkleurige muts met daarop een polo teken. Over de muts had de man een capuchon.

Getuigen gezocht

De politie heeft de gewelddadige beroving in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook wil de politie graag spreken met de onbekend gebleven voorbijgangers die de jongen naar het ziekenhuis hebben gebracht. Mogelijk beschikken zij over belangrijke informatie voor het onderzoek. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

advertentie
advertentie