'Muzikaal avontuur' van Marike Jager in Leersum

8 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Singer/songwriter Marike Jager komt op vrijdag 1 november naar Leersum. De winnaar van de Grote Prijs van Nederland treedt op in cultuurhuis De Binder.

Jager boeit van begin tot eind met een prachtig muzikaal avontuur door de nacht. Een tot de verbeelding sprekend 'geluidsdecor' maakt het concert tot een bijzondere belevenis. Marike en haar band verwennen u met kleurrijke, speelse en soms broeierige songs. ,,We ontmoeten eenzame zeelieden, warmen ons aan mooie gedachten en ontwaken pas wanneer het ochtendgloren tegen de nacht aan tikt. Haal uw olielamp van zolder, trek de schipperstrui aan en neem alvast een flinke borrel", aldus de organisatie van het concert.

Jager is een avonturier. Haar talent om schitterende melancholieke popliedjes te maken, bezorgde haar door de jaren heen al twee albums, een live-dvd en verschillende grote optredens. Haar ambitie reikte echter verder, en ze richtte zich ook op tv-presentatiewerk en het opzetten van haar eigen label. Het derde album 'Here Comes the Night' is inmiddels een feit. Het gevolg: een reeks schitterende, innemende optredens door heel Nederland.

Het optreden is op vrijdag 1 november, aanvang 20.15 uur. Bezoekers betalen 15 euro, jongeren en studenten mogen voor 10 euro naar binnen. Kaarten voor het concert aan de Hoflaan 29 in Leersum zijn te krijgen via www.cultuurhuizenheuvelrug.nl, de bibliotheek en De Binder Leersum. Ook zijn ze te krijgen bij VVV Doorn en driekwartier voor aanvang aan de kassa.

advertentie
advertentie