'Slenderen is goed voor de gezondheid'

3 oktober 2013 om 00:00 Ondernemend

Al vroeg in de ochtend zijn diverse gemotiveerde bezoekers van de slenderstudio actief op de bewegingsbanken en de aanwezige afslankapparatuur. Begrippen als 'vacustep' en 'Better Belly' zijn hier dan ook volledig ingevoerd. Ondanks alle activiteiten heerst er een aangename rust . Van Wijk licht toe: ,,Wij bieden hier een gedoceerde vorm van bewegen aan, waarbij het lijf van top tot teen gemobiliseerd wordt. Mannen en vrouwen die niet op de gewone manier aan sport willen of kunnen doen hebben hier veel baat bij. Spieren en gewrichten blijven soepel, waardoor mensen zich beter voelen en langer actief kunnen blijven."

LEERSUM - Dat er achter de deuren van Slender Studio Leersum zo'n breed aanbod aan activiteiten schuil gaat, zou je op het eerste gezicht niet denken. De studio voorziet met haar activiteiten in een behoefte. ,,Kleinschalig, gezellig en sociaal het bewegingsapparaat optimaal ondersteunen", is het uitgangspunt van eigenaresse Joska van Wijk, die al diverse jaren actief is met haar activiteiten op het gebied van afvallen en bewegen.

Voor Van Wijk, die al negen jaar actief is op het gebied van slenderen, is bewegen een must. Binnenkort wil ze haar kennis uitbreiden met een voedingsopleiding. ,,Goede dagelijkse voeding hoort erbij en doet veel voor de gezondheid."

Het charmante van deze afslankstudio is dat het niet alleen effectief, maar ook een kleinschalig, gezellig en sociaal gebeuren is. Naast gezelligheid moet er echter ook gewerkt worden. ,,Voor wie bereid is de knop om te zetten en serieus af te vallen hebben wij hier effectieve apparaten, zoals de Vacustep en de Better Belly, die voor een pittige workout zorgen." Bij de Better Belly wordt de buik van de klant ingewikkeld in plastic, waarna deze wordt verwarmd met infrarood. Hierna volgen bewegingsoefeningen. ,,Door de beweging en de warmte, verlies je centimeters op de buik", legt Van Wijk uit. De Vacustep is het pittigste apparaat in de studio. Met een vacuüm gezogen rok gaat de klant bewegen in een ingenieus apparaat dat het midden heeft tussen een grote soepketel en een crosstrainer.

De doelgroep van de bewegingsstudio is breed. ,,Naast veel 50-plussers komen er steeds meer jongeren af op onze afslankapparaten." Van Wijk raadt hen aan om minimaal twee tot driemaal per week te komen voor het beste resultaat. ,,Motivatie en voeding zijn hierbij belangrijke factoren", zegt Van Wijk stellig. Mensen die kennis willen maken met de slenderactiviteiten kunnen in oktober profiteren van de actie waarbij alle apparatuur gratis gebruikt mag worden. Van Wijk belooft: ,,Na een paar sessies voel je je gegarandeerd soepeler en fitter."

Slenderstudio Leersum, Rijksstraatweg 269, Leersum, tel. 0343-456508/0625446619,

joskawijk@hotmail.com,

www.slenderstudioleersum.nl.

advertentie
advertentie