Ingezonden brief: Lange Dreef of smalle dreef?

1 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Bewoners aan -en gebruikers van- De Lange Dreef in Driebergen mogen zich sinds kort weer verheugen op een vernieuwde aanleg. Lekker ruim en overzichtelijk. Goede parkeermogelijkheden ook. De T-vormige uitbreidingen van de flats komen zo helemaal goed tot hun recht.

Maar als je nu op de Lange Dreef richting Engweg rijdt, kom je bijna op het eind toch een eigenaardig verschijnsel tegen. Zodra je de laatste drempel over bent maakt de weg een flauwe s-bocht en daar mag je warempel langs de weg weer parkeren met als gevolg dat er een versmalling ontstaat. Misschien dat er nog borden of gele strepen moeten komen, maar je mag nu zelfs aan beide kanten parkeren.

Op weg naar de Engweg is het wél alvast een goede oefening want daar moet je erg smal gaan rijden en ook nog rekening houden met tegenliggers en vooral fietsers die, volgens de borden, ruim baan hebben en de autogebruikers zijn er slechts 'te gast'. Er zal nog wel wat moeten gebeuren op dat plekje maar een straatnaambordje bij het begin, vanaf de Engweg, zou niet misstaan. Wat daar op moet staan: smalle dreef.

naam en adres van inzender bij redactie bekend.

advertentie
advertentie