Golfclub Doorn verrast manege Lis Hartel

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Doornse Golf Club sloot zaterdag het jubileumjaar af met een groot feest en een nog grotere verrassing voor manege Lis Hartel. De golfclub heeft dit seizoen 7249,16 euro ingezameld en doneert dit bedrag aan vereniging paardrijden gehandicapten Lis Hartel. Zaira, bedrijfsleidster van Lis Hartel was sprakeloos. Dit was meer dan ze had durven hopen.

De Doornse Golf Club bestaat sinds 1993 en viert dit jaar haar vierde lustrum. De golfclub wilde dit feestelijke feit graag koppelen aan een goed doel: manege Lis Hartel. Het hele jaar door zijn er speciale jubileumwedstrijden gespeeld waarmee geld is verzameld. Daarnaast hebben sponsoren zich op allerlei manieren ingezet. Gezamenlijk is, zeker voor de huidige tijden, een bijzonder groot bedrag bijeen gehaald. Tijdens de afsluitende feestavond is de cheque overhandigd aan Lis Hartel.

Lis Hartel is een manege voor kinderen, jongeren en volwassenen met een kleine of grotere beperking. Iedereen die niet op zijn of haar plek is op een reguliere manege kan hier terecht. Het doel van de manege is een plezierige en bereikbare vorm van sport aan te bieden. Sport in recreatieve zin en tegelijk duidelijk werkzaam als therapie.

Met deze gulle gift kan manege Lis Hartel verder gaan met het verwezenlijken van haar doel, zoveel mogelijk mensen laten genieten van de paarden en het paardrijden.

advertentie
advertentie