SVMM schiet uit de slof tegen Oranje Wit (update)

20 september 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Zaterdag vierdeklasser SVMM haalde zaterdag hard uit naar de 'gedwongen' promovendus Oranje Wit uit Elst. In eigen huis werd het een 7-0 overwinning voor de ploeg van trainer Olaf Kersbergen.

Alhoewel Kersbergen zijn spelers voor aanvang van de wedstrijd had voorgehouden dat Oranje Wit wel eens een taaie tegenstander zou kunnen zijn gezien de resultaten van eerdere wedstrijden, was daar uiteindelijk niets van te merken. Met speels gemak walste een gedreven SVMM over de tegenstander heen en stond al bij rust op een eenvoudige 3-0 voorsprong.

Een voorsprong die gezien de vele kansen veel hoger had moeten uitvallen. Alhoewel het spel van SVMM in de tweede helft terugzakte naar een bedenkelijk niveau, bleef de thuisploeg verreweg de bovenliggende partij en eindigde dit eenzijdige duel uiteindelijk met een 7-0 overwinning. Kersbergen: ,,Oranje Wit miste werkelijk alle overtuiging en mentaliteit. Wij zijn nooit in de problemen gekomen en hadden eigenlijk een hogere uitslag moeten neerzetten. Toch blijft het oppassen geblazen tegen dit soort ploegen. En daar heeft mijn team ruimschoots aan voldaan."