SVL boekt eerste overwinning (update)

20 september 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Alhoewel de stand anders doet vermoeden, was thuisploeg SVL te sterk voor opponent Breukelen. In de beginfase van de wedstrijd zette Breukelen de niet alerte verdediging van SVL zwaar onder druk, wat in de 21e minuut resulteerde in de 0-1 achterstand voor SVL.

Maar lang kon Breukelen niet genieten van die voorspong, want twee minuten later was het Molenaar die zijn ploeg op gelijke hoogte bracht. In de slotfase van de eerste helft kwam Breukelen weer op voorsprong, maar zag nog voor rust SVL langszij komen (2-2).

In het tweede deel van de wedstrijd was het echter de ploeg van trainer Jan Gaasbeek die de toon zette en uitliep naar een 4-2 voorsprong. Toch wist een fanatiek vechtend Breukelen in de 82e minuut nog te verkleinen tot 4-3. Maar daar bleef het dan ook bij en was de overwinning voor Langbroek dan ook meer dan verdiend. Drie belangrijke punten voor zaterdag eersteklasser SVL.