Victorie ontbreekt HDS ook tegen Victoria (update)

20 september 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Een door vele blessures geteisterd HDS ging in eigen huis hard onderuit. Tegen het eveneens puntloze Victoria uit Hilversum, kwam thuisploeg HDS niet verder dan een 1-4 verlies. Een bittere pil voor de zondag derdeklasser.

Van meet af aan werd duidelijk dat HDS de onderliggende partij zou gaan worden tegen een op zich goed combinerend Victoria. Eens te meer werd duidelijk dat het ontbreken van een zevental basisspelers op dit niveau moeilijk op te vangen is. Dat beaamde ook HDS-trainer Frank Brouwer: ,,We wisten elkaar absoluut niet te vinden, wat funest bleek voor het zelfvertrouwen. We hebben het op alle fronten laten liggen alhoewel het aan inzet zeker niet ontbrak. Natuurlijk word het tijd dat we punten gaan pakken. Daar heb ik ook alle vertrouwen in."

Met een ruststand van 0-2 was de wedstrijd eigenlijk als beslist. HDS kwam absoluut niet in de wedstrijd en speelde voornamelijk tegen zichzelf. Alhoewel de tweede helft aardig begon, was het na tien minuten afgelopen en speelde Victoria de wedstrijd eenvoudig uit met een eindstand van 1-4.