Dik verdiend punt voor SVL

13 september 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL nam in de uitwedstrijd tegen LRC (Leerdam) een dik verdiend punt mee naar huis.

In een wedstrijd waarin beide teams behoorlik aan elkaar gewaagd waren nam SVL al in de 15e minuut een 0-1 voorsprong. SVL-trainer Jan Gaasbeek: ,,Alhoewel het gelijk op ging, waren wij wat beter in de counter wat zich dan ook vertaalde in die vroege voorsprong."

SVL behield vervolgens het initiatief en liet de thuisploeg niet verder oprukken dan tot aan de zestien meter. De 0-1 ruststand was dan ook een terechte tussenstand. Maar SVL kwam na rust niet goed genoeg uit de startblokken en werd meer en meer achteruit gedwongen. Dat resulteerde uiteindelijk in de 75e minuut in de 1-1. SVL zette in het laatste kwartier van de wedstrijd nog wel aan, maar slaagde er niet meer in om een tweede treffer te produceren. Gaasbeek: ,,Toch knap van de ploeg dat er tegen LRC een punt veilig werd gesteld. De teamdiscipline was goed en als we die kunnen blijven vasthouden dan komen we een heel eind."