'Maak kans op een Duurzaamheidspluim'

9 september 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Leerlingen van het Doornse Revius Lyceum gaan in de week van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november op bezoek bij ondernemers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze bedrijven hebben zich aangemeld voor de Duurzaamheidspluim.

De leerlingen doen dit in het kader van de maatschappelijke stage. Zij zullen de ondernemers vragen stellen over hoe uw organisatie omgaat met duurzaamheid, hoe duurzaam gaat de organisatie om met mensen, hoe kijkt de organisatie aan tegen de leefomgeving en hoe duurzaam wordt er geïnvesteerd.

Naar aanleiding van de interviews die de leerlingen hebben gehouden zal er aan het einde van de week een aantal winnaars uit de bus komen. Deze organisaties winnen een Duurzaamheidspluim op één van de duurzaamheidsthema's: People, Profit of Planet. De prijzen zullen door de gemeente Utrechtse Heuvelrug en het WNF worden uitgereikt.

Wilt u als bedrijf weten of u goed scoort op het gebied van duurzaamheid en op welke gebied u misschien nog iets kan betekenen? Doe dan mee en stuur een mail met naam en telefoonnummer van de contactpersoon in uw organisatie naar Welnúh, karin@welnuh.nl.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Welnúh, Karin Marchal: 06-86898555 of mailen naar karin@welnuh.nl.

advertentie
advertentie