Valse competitiestart voor SVMM

7 september 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Zaterdag vierdeklasser SVMM kende een valse competitiestart. In eigen huis werd met 0-2 verloren van SVP uit Veenendaal.

De Maarnse formatie onder leiding van coach Olaf Kersbergen werd in de eerste helft compleet onder de voet gelopen door een fysiek sterk SVP. Op alle fronten was SVP de meerdere, wat al in de 19e minuut leidde tot de 0-1 voorsprong door Wilt. Er was in die eerste helft eigenlijk maar een ploeg die voetbalde en dat waren de gasten uit Veenendaal. In de 35e minuut viel de tweede treffer voor SVP, waarbij de verdediging van de thuisploeg er slecht uitzag en een lage schuiver van Kevin Nutt in de verre hoek zag verdwijnen (0-2). Met die ruststand gingen beide ploegen aan de thee. Na rust een beter spelend SVMM dat eindelijk de weg naar het Veenendaalse doel leek te hebben gevonden.

Toch was er nog steeds onrust in het spel van de thuisploeg die wel wilde, maar toch net tekort kwam. Het was in de tweede helft aan de SVMM-goalie Bas Langeveld te danken te danken dat SVMM niet verder op achterstand kwam. Alhoewel er diverse mogelijkheden waren voor SVMM slaagde de ploeg er niet in om een tegentreffer te produceren, waardoor de thuisploeg met lege handen achterbleef.