Persbericht RelaxKids Maarnwijzer

3 september 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - De gloednieuwe cursus RelaxKids voor kidz van 8 tot 12 jaar die relaxed willen zijn of zich sterk en zelfverzekerd voelen zoals een boom met zijn wortels diep in de grond start vanaf 17 september bij Maarn Wijzer.

De cursus RelaxKids, afgeleid van kinderyoga, is ontwikkeld door Barbera de Bruin en Janneke Everaars, twee docenten uit de theaterwereld. Zij weten als geen ander hoe belangrijk zelfbewustzijn en zelfvertrouwen voor kinderen is. Kinderen moeten tegenwoordig zoveel. Goed je best doen op school, facebooken, naar pianoles, citotoetsen maken, volleyballen, verjaardagspartijtjes bezoeken en ga zo maar door. Met deze drukke agenda's kunnen kinderen, net als volwassenen, veel stress ervaren. 

Bij RelaxKids komen kinderen op adem, op een speelse manier. Elke les heeft een eigen thema. Aan bod komen yoga-oefeningen, ademhalingsspelletjes, concentratieoefeningen en op avontuur gaan. Het kind ontdekt zelf wat het belangrijk vindt en waar hij of zij zich lekker voelt. Niet zweverig maar vooral heel erg leuk om te doen. Voor meer informatie en inschrijvingen: www.maarnwijzer.nl.

advertentie
advertentie