Acteur Alfred van den Heuvel in Nieuw Groenland

2 september 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Vanaf de heropening eind april is restaurant Nieuw Groenland in Driebergen volop actief met culinaire en culturele activiteiten in het restaurant. Eén van de vaste maandelijkse evenementen is 'Proza aan de Bar'.

Op dinsdag 10 september brengt de bekende acteur Alfred van den Heuvel geen proza maar 'Drama aan de bar' met een eigentijdse verhandeling van Shakespears'Othello'.

,,Shakespeare, dat is moeilijk, dat is onleesbaar en eigenlijk vooral saai. Alfred van den Heuvel gaat in geheel eigen stijl en zeer toegankelijk het tegendeel bewijzen. Vervolgens serveren wij een speciaal vier-gangen-menu. Van den Heuvel is onder meer bekend van de caberetgroep Purper en TV-series zoals 'Kinderen geen bezwaar'. Wij zijn erg blij dat we Alfred hebben kunnen strikken voor deze avond. Naast een geweldig acteur en verteller is hij ook nog eens aardige vent. Gasten die deze unieke gelegenheid willen mee maken wil ik dan ook adviseren om tijdig te reserveren. Want vol is ook echt vol bij ons aan de bar", aldus eigenaar Niels Oosthoek.

Meer informatie of inschrijven via info@restaurantgroenland.nl of telefonisch 0343-518 637. Restaurant Groenland is gevestigd aan de Hoofdstraat 155 in Driebergen en dagelijks geopend.

advertentie
advertentie