Basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling

27 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Tjeerd Gorter en Marian van der Spek geven vanaf dinsdagavond 17 september en vrijdagochtend 20 september geven weer een Basiscursus intuïtieve ontwikkeling 1 bij De Vijver in Driebergen. De cursus bestaat uit elf wekelijkse lessen (herfstvakantie geen les).

Intuïtie is het van binnen weten over jezelf en over je leven. Dit gaat buiten de ratio om. Scholen van intuïtie geeft bewustzijn over wie en wat je bent en over welke stappen je in je leven neemt. Het geeft je veel inzicht in hoe je ruimte, genegenheid en plezier kunt hebben voor persoonlijke groei en creativiteit. Het helpt je zo in vertrouwen en met plezier je pad te lopen.

In deze cursus schoolt de deelnemer zijn intuïtie door te oefenen met de basisprincipes en -gereedschappen van energie, eigen ruimte en eigen weten. Er wordt veel aandacht besteed aan hoe dit allemaal doorwerkt in het dagelijks leven.

Meer info: info@tjeerdgorter.nl of tel. 06-28128145. Er is een open avond op dinsdag 3 september 19.30 tot 21.00 en men kan een afspraak maken voor een gratis korte reading. Verder zijn er open lessen, inclusief readings op de zaterdagen 14 september, 9 november en 11 januari van 12.00 tot 14.00. Adres: De Vijver, Vijverlaan 10, Driebergen.

advertentie
advertentie