Laco sportieve startweek met Marleen Veldhuis

22 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Marleen Veldhuis, de snelste zwemmoeder ter wereld, geeft het startsein voor de Laco Sportieve Startweek die begin september gehouden wordt. Tijdens de Laco Sportieve Startweek kan iedereen gratis kennismaken met allerlei sportieve activiteiten.

Net als Laco vindt Marleen Veldhuis bewegen en fit zijn belangrijk. ,,Gezond bewegen telt voor iedereen. Elke kans die ik krijg om anderen te stimuleren te gaan sporten grijp ik dan ook graag aan."

Alle sportcentra van Laco doen mee aan de Laco Sportieve Startweek. Het doel is om jong en oud met een gezellige en sportieve week weer in beweging te krijgen na de vakantieperiode. Iedere vestiging heeft een eigen programma van gratis toegankelijke activiteiten.

Laco telt ruim 40 vestigingen in heel Nederland waaronder Zwembad de Zwoer in Driebergen. Tijdens de Laco Sportieve Startweek organiseert ieder Laco sportcentrum negen dagen lang verschillende sportieve activiteiten. De Laco-vestigingen in de vakantieregio's 'noord' en 'zuid' houden de Laco Sportieve Startweek van 31 augustus tot en met 8 september, de vestigingen in de regio 'midden' van 7 september tot en met 15 september.

Het programma voor elke vestiging is te vinden op www.laco.eu. Wie tijdens de Laco Sportieve Startweek lid wordt van Laco, maakt kans om een zwemclinic met Marleen Veldhuis te winnen. Ze leert de deelnemers in de clinic haar beste, leukste en sportiefste tips en tricks. Laco en Marleen Veldhuis zijn klaar voor de start van een nieuw sportseizoen.

advertentie
advertentie