Kaartverkoop Cultuurhuizen Heuvelrug gestart

18 juli 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De kaartverkoop voor het seizoen 2013/2014 van de Cultuurhuizen Heuvelrug is gestart.

Kees van Kooten, Anna Enquist en Maarten van Rossem komen naar de Heuvelrug, maar ook Pieter Derks met avondvullend cabaret, Herman Pleij die komt vertellen over 'Vorst en Volk' en Ursul de Geer met zijn vertolking van Nachttrein naar Lissabon.

Liefhebbers van toneel komen ruimschoots aan hun trekken bij Sabri Saad El Hamus (bekend van onder meer de dramaserie Levenslied) en bij Thomas Borggrefe die een voorstelling maakte over het dementieproces van een man.

Muziekliefhebbers kunnen genieten van Marike Jager en het Benjamin Herman Quartet of van muziek van 'eigen' Heuvelrugse bodem van Ray Klaassen&friends, aangevuld met een 4-gangen diner. Wat eten betreft, bij de avondvoorstelling van Erik of het klein insectenboek kan dit ook. Voorafgaand aan de voorstelling  wordt een bij het thema passende insectenmaaltijd geserveerd.

Jeugdvoorstellingen

Voor de jongste kinderen is er een flitsende Clownshow in Amerongen; de Mees Keesshow van Mirjam Oldenhave komt naar Leersum en de familievoorstelling van Erik of het klein insectenboek wordt in Doorn gebracht. Een spannende Theatersportbattle komt naar Amerongen en is er de prachtige poppentheatervoorstelling De hik van Rembrandt met 3d-projectie door Max Verstappen.

Kortingen

Bij de Cultuurhuizen Heuvelrug kan men volgens de organisatie betaalbaar een middag of avond uit. De tarieven variëren van 7,50 euro tot 15,00 euro per persoon. Leden van de bibliotheek Z-O-U-T of studenten met een studentenkaart of CJP-pas krijgen bij een flink aantal voorstellingen op vertoon van hun pas, ook nog eens korting op de toegangsprijs.

Theatersafari en Theateravontuur

Nieuw dit seizoen zijn de Theatersafari en het Theateravontuur. Dat zijn drie voorstellingen voor de prijs van twee. De Theatersafari is voor kinderen voor de prijs van twee voorstellingen bezoeken zij er drie. Dat zijn de Mees Kees show, Erik of het Klein insectenboek en De Hik van Rembrandt.

Het Theateravontuur is voor volwassenen: voor de prijs van twee bezoeken zij de volgende drie voorstellingen. Bezoekers kunnen naar Ursul de Geer met Nachttrein naar Lissabon, Sabri Saad El Hamus met Pax Hominis en Marike Jager met Here comes the night.

Kaarten zijn te boeken voor de verschillende voorstellingen in Doorn, Leersum en Amerongen. Meer informatie op www.cultuurhuizenheuvelrug.nl of mail naar info@cultuurhuizenheuvelrug.nl. Telefonisch contact via 06-17752983.

De Cultuurhuizen Heuvelrug zijn: Cultuurhuis Pléiade in Doorn, De Binder in Leersum en Allemanswaard in Amerongen. Dit laatste cultuurhuis is in aanbouw; de daarvoor geprogrammeerde voorstellingen vinden het komende seizoen daarom nog op alternatieve locaties plaats.

advertentie
advertentie