Nog plaats bij Heuvelrug-Corsodrive

16 juli 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De 50-jarige Larsheim Bridge houdt zaterdag 24 augustus de Heuvelrug-Corsodrive. Het is de 28e keer dat deze regionale bridgedrive wordt gehouden. Er is nog plaats voor enkele paren.

Met bijna 190 deelnemers behoort de Heuvelrug-Corsodrive tot één van de grotere bridge-evenementen in de regio. In de ochtend (voorrondes) wordt topintegraal gespeeld en 's middags (finale) wordt in zes lijnen gespeeld. In beide zittingen worden zes ronden van drie spellen gespeeld.

Ook dit jaar is weer gekozen voor restaurant d'Arthuizen in Leersum als speellocatie en de kosten bedragen 45 euro per paar inclusief een uitgebreide lunch en koffie/thee. De wedstrijd vindt plaats tussen 9.45 en 17.00 uur en voor de winnaars in de verschillende lijnen is er een prijzenpakket. Daarnaast zijn er voor de overall-winnaars in de hoogste lijnen en het beste Larsheimpaar wisselbekers te verdienen.

Voor de deelnemers is het mogelijk deel te nemen aan het 'after-bridge-dinner' (driegangendiner inclusief wijn voor 25 euro p.p.). Meer informatie op www.larsheimbridgeleersum.nl , via tel. 06-49380848 of e-mail heuvelrug-corsodrive@larsheim.nl.

De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst en staat open tot 15 augustus of zoveel eerder als het maximaal aantal paren van 92 is bereikt.

advertentie
advertentie