Concept Sans Souci slaat aan

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Na vijf jaar verhuizen en opruimen kijkt Liesbeth Evers van Sans Souci met een tevreden gevoel terug. De formule van 'Stand-In' dochter slaat goed aan bij ouderen. De persoonlijke aanpak, geheel in overleg met de klant is succesvol gebleken.

Liesbeth Evers vond het zo'n leuk werk om haar eigen moeder te verhuizen naar een verzorgingshuis, dat ze destijds met Sans Souci is begonnen toen de kinderen wat zelfstandiger werden. Eerst alleen om ouderen te helpen verhuizen van groot naar klein (bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis of serviceflat), maar later ook om bij ouderen zolders of garages mee op te ruimen. Daarnaast helpt ze ook bij boedelopruiming.

Doordat zij op uurbasis werkt kan er heel flexibel omgegaan worden met de opdracht. Als de kinderen een deel van verhuizing of opruimen op zich kunnen nemen, doet Liesbeth het werk dat overblijft, alles met het doel het één en ander voor de oudere soepel en 'zonder zorgen' te laten verlopen.

Evers komt altijd eerst langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden worden besproken. Het uurtarief van Verhuis- en Opruimservice Ouderen is 30 euro, inclusief BTW. Meer info via tel. 030-2250724, 06-20371632 of mail naar info@verhuisserviceouderen.nl of kijk op de websites www.verhuisserviceouderen.nl of www.opruimservice-ouderen.nl

advertentie
advertentie