Inschrijving voor Kindervakantieweek Doorn

1 juli 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Dit jaar is de Kindervakantieweek Doorn van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus, dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur voor kinderen van de basisscholen in Doorn. De (voor)inschijving start zaterdag 6 juli.

Met het thema ‘Goudkoorts’ van dit jaar gaan de kinderen aan de slag met de vier elementen: vuur, water, lucht en aarde. Mogelijk dat zij hiermee samen met de Alchemist en de Steen der Wijzen aan het eind van de week goud kunnen maken.

Natuurlijk zijn er in de week activiteiten als huttenbouwen, uitdagende spelen, spannende avonturen en veel waterpret. Deelname aan de Kindervakantieweek kost 20 euro.

Er is zaterdag 6 juli een voorinschrijving voor kinderen van ouders die minimaal twee dagen helpen met het begeleiden van groepjes kinderen of het verrichten van hand- en spandiensten. Zij krijgen korting en zijn verzekerd van deelname. Ook oma’s, opa’s, grote broer of zus of de oppas (minimaal 14 jaar) worden hiervoor uitgenodigd.

Het aantal mensen dat zich hiervoor aanmeldt, bepaalt hoeveel kinderen in totaal kunnen deelnemen. Op zaterdag 13 juli is de tweede inschrijfronde voor alle kinderen. Beide inschrijfochtenden zijn van 11.00 tot 12.00 uur in het Cultuurhuis. Voor het aanmelden als vrijwilliger en verdere informatie: kvwdoorn@gmail.com.

advertentie
advertentie