Jubileum feest Wolkenwagen groot succes

1 juli 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Wolkenwagen vierde zaterdag 29 juni feest vanwege het twintigjarig bestaan. Er kwamen nieuwe ouders kijken en er was volop gelegenheid om een kijkje te nemen zowel binnen als buiten en om de sfeer te proeven.

Nadat de rondleiding was afgerond ging het feest verder en vond op het veld bij Kraaybeek de jaarlijkse Sint Jan Picknick plaats. Iedereen had wat meegenomen om te eten en te drinken en zo werd alles gedeeld met elkaar. Er waren leuke activiteiten georganiseerd: er kon gewandeld worden met een ezeltje, men kon bloemenkransen vlechten en broodjes bakken op het vuur. Verder was er een poppentheater, wat een groot succes was voor de allerkleinsten.

Voor deze bijzondere gelegenheid was de oprichter van De Wolkenwagen aanwezig en ook de bewoners van Kraaybeek waren present. Dit resulteerde in een kleurig samenzijn waarin jong en oud zich amuseerden. Het feest werd opgeluisterd met prachtige akoestische muziek.

Juf Mirjam speelde de gitaar en haar zoontje met zijn klasgenootjes viool. Rondom het vuur verzamelde zich de mensen en zo hebben we samen de zomer gevierd. ,,Het was een prachtige dag, we hadden veel geluk met het droge weer. Het was bijzonder om te zien dat ouders zo betrokken zijn bij de opvang van hun kind, iedereen werkte mee. Het was voor het eerst dat er ook zoveel bewoners van Kraaybeek aanwezig waren. Een prachtig voorbeeld van hoe jong en oud samen leven en plezier hebben", aldus Nicole Lolkema, leidinggevende van De Wolkenwagen.

De Wolkenwagen is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en gevestigd op het rustieke Landgoed Kraaybeek te Driebergen.

advertentie
advertentie