Joke Aalbetsen sportvrouw bij SVL

24 juni 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - De bekendmaking dat Joke Aalbertsen als Sportvrouw van SVL 2013 was verkozen maakte een luid applaus los. Kees de Heus werd de Sportman bij de heren. Dat werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt tijdens de clubdag.

De clubdag begon met een spellencircuit voor de schoolgaande jeugd. De Tokkies kwamen hierbij als winnaar op het podium. Barry Schothorst werd bij de pupillen winnaar van de Penaltybokaal en Noëlle Smit bij de pupillen meisjes. Bij de junioren meisjes ging Fleur Zumbrink met de Penaltybokaal aan de haal en bij de jongens was dat Jeffrey Verhagen.

Na afloop van de spelen stonden de limonade en de broodjes worst klaar om gretig verslonden te worden. Tijdens het eten kregen de topscorers bij de jeugd, Elise van Rossum bij de meisjes en Ronald Budding bij de jongens, de Gouden schoen aangeboden. De meisjes A1 werden als Sportteam 2013 naar voren gehaald, omdat ze voor de tweede opeenvolgende keer kampioen waren geworden.

De hedendaagse redacteur van de Voltreffer Ton Oostrom bood aan de eerste redacteur Arie Reedijk het jubileumnummer van het 40-jarige clubblad aan. Hierna verkocht Gerhard Roeterd de verzamelde inzendingen voor de verkoop ten gunste van het goede doel. De opbrengst was 200 euro die ten goede kwam aan gehandicapte sport. Sya van Ee nam de opbrengst dankbaar in ontvangst..

Daarna kregen de winaars van de Penaltybokaal voor de senioren , Anita Aalbertsen bij de dames en Bram Peeters bij de heren, de bloemen en de bekers overhandigd. De schutters van het seizoen 2012-2013, Carola Albers bij de dames en Martin Roeleveld bij de heren, kregen de gouden schoen uitgereikt. Het tweede elftal werd als Sportteam gehuldigd, omdat ze naar de hoofdklasse waren gepromoveerd, een prestatie van formaat.

Joke Aalbertsen werd de Sportvrouw 2013 van SVL: zij is een voorbeeld door haar tomeloze inzet. Kees de Heus werd de Sportman 2013. De SVL Promotieprijs kwam terecht bij André van Dijk voor zijn inzet bij het samenstellen van het jubileumnummer van het 40-jarige bestaan van de Voltreffer. Met al die gegevens heeft hij ruim vijftig jaar SVL op de kaart gezet. Daarna zorgde DJ Roy nog voor een feestelijke en gezellige voortzetting van de avond bij SVL

advertentie
advertentie