Back to School party 2013: Candyland

26 juni 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Boek&Koek houdt samen met ondernemers uit de regio op woensdagavond 3 juli de Back-to-Schoolparty 2013-2014: Candyland. Tijdens deze avond komt alles wat met school te maken heeft samen: van fiets, schoolspullen, tassen, accessoires tot studiebegeleiding.

Voor de beste voorbereiding op het nieuwe schooljaar is de boekwinkel aan de Raadhuislaan 9 in Maarn op 3 juli tussen 18.00 en 21.00 uur speciaal open voor jongeren. Leerlingen vanaf groep 5 en middelbare scholieren kunnen deze avond alles regelen voor het nieuwe schooljaar. De bekende schoolagenda's, ringbanden en kaftpapier van diverse populaire schoollijnen zijn verkrijgbaar. En ook een ruim aanbod andere schoolgerelateerde zaken van make-up, tassen, accessoires en laptops, tablets, koptelefoons tot studiebegeleiding, fiets en verschillende sportactiviteiten.

Activiteiten

Naast vele messcherpe aanbiedingen en acties die alleen deze avond zullen gelden, kunnen jongeren hier terecht voor informatie over studiebegeleiding, ze kunnen minihockey spelen en make-upadvies krijgen. Ook zal Blomdance met studio’s in Doorn en Maarn een optreden verzorgen. Daarnaast verzorgen schrijversgroep CircusPatz en autobedrijf Bochane elk een unieke actie!

Inschrijven

Inschrijven voor de Back-to-schoolparty kan bij Boek&Koek in Maarn en bij LaVie womenswear in Woudenberg. Of via www.facebook.com/boek&koek. Het dan te ontvangen toegangspasje geeft recht op de aanbiedingen en acties.

advertentie
advertentie