'Klassiek leeft!' op Kasteel Broekhuizen

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

LEERSUM - Rut Codina Palacio, Éva Szalai en Olivier Garde treden zondag 23 juni op tijdens het laatste concert in de serie 'Klassiek leeft!' in het Leersumse kasteel Broekhuizen.

Een Catalaanse, Hongaarse en een Fransman. De liefde voor muziek heeft hen samengebracht in Den Haag waar zij hebben gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium. Sopraan Rut Codina Palacio zal zowel met pianiste Eva als met klavecinist Olivier verschillende aria's en liederen uitvoeren afgewisseld met enkele solowerken van beide instrumenten.

Bijzonder is dat Rut deze middag de vleugel afwisselt met de klavecimbel als begeleidend instrument. In deze samenstelling heeft Rut haar horizon willen verbreden in stijl en repertoire om zo haar publiek een breed en rijk programma te bieden.

Componisten die o.a. de revue zullen passeren zijn: De Falla, Mozart, Rameau, Obradors, Tosti, Purcell en Puccini. Een temperamentvolle middag vol romantiek!

Het concert start om 15.00 uur in het kasteel. Kaarten zijn voor 20 euro per persoon (inclusief koffie en thee in de pauze) te reserveren via concert@kasteel-broekhuizen.com of telefoonnummer 06-41272953. houders van een CJP-pas of jongeren onder de 16 jaar betalen 12,50 euro per persoon.

Meer informatie op de concertagenda van www.kasteel-broekhuizen.com.

advertentie
advertentie