Nieuw (kleding)inzamelpunt geopend in Doorn

10 juni 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - In Doorn is sinds kort een nieuw (kleding)inzamelpunt geopend. Onder meer kleding en schoenen die mensen 'over' hebben, worden afgegeven bij stichting Agapè. De materialen worden uitgezocht en getransporteerd naar Oost-Europa of rampgebieden door collega stichting GAiN.

De twee groene kliko's met 'kleding' erop staan op het terrein van stichting Agapé aan de Bergweg 1 (op de kruising van de Acacialaan en Bergweg). Ronald Blonk vertelt: ,,Al langer hadden we het verlangen om onze zusterorganisatie te steunen en daarom hebben we een inzamelpunt geopend. Het past ook goed bij de visie van onze organisatie. We willen ons leven delen met anderen.''

Het nieuwe depot van GAiN (Global Aid Network) is het 32e inleverpunt. Kleding, schoenen en andere kleine artikelen kunnen gebracht worden van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur.

Op maandag is er van 10.00 tot 14.00 uur en donderdag van 13.30 tot 16.00 uur bovendien iemand aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen en voor het verstrekken van informatie (0343 - 449 413). Op deze momenten kan men ook iets grotere goederen inleveren, zoals muziekinstrumenten en medisch materiaal.

Op www.agape.nl/inzamelpunt is de volledige lijst te vinden van materialen die worden geaccepteerd.

advertentie
advertentie