ZEVENzorg biedt palliatief terminale zorg op Heuvelrug

4 juni 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De Utrechtse Heuvelrug kent een nieuwe thuiszorg organisatie: ZEVENzorg. ZEVENzorg is gespecialiseerd in palliatief terminale zorg. De instelling is werkzaam op de Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

,,Ik ben in 2011 gestart met ZEVENzorg thuiszorg en inmiddels zijn we een AWBZ erkende instelling", zegt Carisia Bosman. ,,Ik realiseerde mij dat er met het oog op de toenemende vergrijzing veel behoefte is aan zorg. Met mijn verpleegkundige achtergrond had de zorg altijd mijn aandacht. In onze drukke maatschappij is behalve zorg ook aandacht erg belangrijk. ZEVENzorg wil het verschil maken door breed aanbod van kwalitatief hoogstaande zorg aan te bieden."

ZEVENzorg biedt thuiszorg aan waardoor mensen in hun eigen omgeving verzorgd worden. ,,Wij vinden het belangrijk dat, wanneer u zorg nodig hebt, u zelf de regie blijft voeren en wij u de zorg uit handen nemen. Doordat ZEVENzorg gespecialiseerde zorgverleners heeft, is het mogelijk om in alle omstandigheden met de vereiste thuiszorgtechnologie, thuis deskundige zorg te krijgen."

,,Ook wanneer u ernstig ziek bent en alleenstaand, is het toch het prettigst om in de eigen omgeving te blijven en gewoon in uw eigen huis verzorgd te worden. Hier gaat bij de meeste mensen de voorkeur naar uit, het hospice is vaak een tweede keus", vervolgt Bosman.

ZEVENzorg is gespecialiseerd in palliatief terminale zorg. ,,Bij veel mensen is het onbekend, dat in de laatste levensfase een indicatie voor 24-uurs of nachtzorg gegeven kan worden. Zorg die vanuit de AWBZ betaald wordt. Deze zorg wordt met kleine vaste teams ingevuld. ZEVENzorg regelt dit voor de cliënt zodat ook de administratieve zorgen uit handen worden genomen."

ZEVENzorg thuiszorg

Zandweg 23

3956 NG Leersum

T: 0343-785867

M: 06-52341157

info@zevenzorg.nl

www.zevenzorg.nl

advertentie
advertentie