Amerongse Zomerschool weer open

30 mei 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het Open Atelier Amerongen organiseert van 5 tot en met 8 augustus voor de zesde keer de Amerongse Zomerschool in de vorm van een vierdaagse workshop aquarelleren, tekenen en schilderen in en rond het karakteristieke dorp Amerongen.

Het dorp biedt tal van unieke locaties, zoals het kasteel, de tabaksschuren, de herbergen, de dorpsboerderijen en de bijzondere natuur op de grens van Bovenpolder en Utrechtse Heuvelrug. Professionele kunstenaars inspireren en motiveren beginners en gevorderden met elke dag een nieuwe ervaring in technieken en materialen. Iedere volwassene mag een kind (8-12 jaar) meenemen. Er wordt buiten gewerkt. Bij slecht weer zijn er diverse schuilmogelijkheden.

De workshop vindt gedurende de vier dagen plaats van 12.00 tot 16.00 uur. Verzamelpunt is het Info-centrum van het Utrechts Landschap a/d Veenseweg. Hier is tevens een noodwinkeltje ingericht waar eventueel aanvullende materialen kunnen worden verkregen.

De Zomerschool wordt op donderdag gezamenlijk afgesloten met onder meer een kleine expositie van gemaakt werk.

De kosten zijn voor volwassenen € 150,-, de tweede volwassene uit hetzelfde gezin betaalt € 120,- en een kind € 95,-. Aanmelden kan door middel van het inschrijfbiljet dat kan worden opgevraagd via info@skiam.nl of telefonisch onder 06-537 07 431.

advertentie
advertentie