Atelier Perron 3 deelnemer aan Kunstroute Maarn

24 mei 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Tijdens de Kunstroute 2013 valt er veel te beleven op het voormalige station van Maarn. In de voorbereiding van deze jaarlijkse expositie is er door de kunstenaars weer hard en enthousiast gewerkt. Ook dit jaar heeft Atelier Perron 3 een gast uitgenodigd: Petra de Vree. Zij is geen onbekende omdat ze al eerder haar keramiek beelden in Maarn heeft geëxposeerd.

Postuum zal er aandacht worden besteed aan het werk van Hans Storm van 's Gravesande. Kortgeleden is Storm overleden. Vanaf de oprichting was hij deelnemer aan Perron 3. Ook was hij actief bij de organisatie van een aantal Kunstroutes. Voor deze kunstroute had Hans zich als deelnemer opgegeven.

Atelier Perron 3 deelnemers zijn verder Jacqueline Smets (schilderijen), Yoka van Hattum (vaasjes en sieraden van keramiek) en Hans Jurgens (schilderijen).

Openingstijden: zaterdag 1 juni van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 2 juni en 12.00 tot 17.00 uur. Adres: Stationsweg 1, 3951 KA Maarn. Meer informatie: www.atelierperron3.nl en www.kunstroute-heuvelrug.nl

advertentie
advertentie