Annie M.G.Schmidt- middag in bieb Amerongen

17 mei 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - De vaste bezoekers van het Ontmoetingscentrum Amerongen en de kinderen en ouders van de kinderopvang kunnen op donderdagmiddag 6 juni van 14.30 uur tot 16.00 uur genieten van iedjes en verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt.

'Ouderen' lezen voor en samen wordt er gezongen en gedanst op de liedjes van Annie M.G. Schmidt. Deze activiteiten vinden plaats in bibliotheek Z-O-U-T op de begane grond en toegang is gratis. Jong en oud kan meedoen of gewoon binnen lopen om te kijken. Een mooie gelegenheid om ook meteen even kennis te maken met het Ontmoetingscentrum (tweede verdieping bibliotheek) en de bibliotheek.

Vanaf januari wordt er, met succes, elke eerste donderdag van de maand een 'Open Huis' middag aangeboden. Een samenwerking die wordt geïnitieerd vanuit de programmering van het in 2014 te realiseren Multifunctioneel Centrum Allemanswaard in Amerongen. Doelstelling hierbij is onder meer de samenwerking tussen diverse organisaties te bevorderen door het aanbieden van gezamenlijke activiteiten. In september zal het programma weer voortgezet worden. De eerstvolgende 'Open Huis' middag zal op 5 september plaatsvinden.

Het Ontmoetingscentrum biedt ondersteuning aan mensen met lichte tot matige dementie die nog thuis wonen en aan de mantelzorger. De dagsociëteit in het Ontmoetingscentrum 'Amerongen' is open op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor informatie of een kennismakingsgesprek: 0343-555401 of w.sturkenboom@iszdebrug.nl

advertentie
advertentie