Team 'de 21 bochten' klaar voor Alpe d'HuZes

17 mei 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM/AMERONGEN - Team 'de 21 bochten' doet op 6 juni mee met Alpe d' HuZes. Met enkele wijzigingen ten opzichte van vorig jaar bestaat het team nu uit totaal twaalf fietsers uit Leersum, Amerongen, Tiel en Maarssen en vier begeleiders, allen uit Leersum afkomstig.

Alle teamleden zijn wel op de een of andere manier in aanraking geweest met kanker en dat is voor de teamleden de inspiratie en motivatie om dit jaar weer mee te doen aan de actie. Meedoen is voor 'de 21 bochten' de mogelijkheid om op een sportieve manier bij te dragen aan de strijd tegen kanker. ,,Wij hebben de keuze om mee te doen, omdat wij gezond zijn, heel veel anderen hebben die keuze niet.''

De afgelopen maanden heeft 'de 21 bochten' vele honderden kilometers getraind om in een goede conditie aan de beklimmingen te kunnen beginnen. Maar ze hebben meer gedaan dan alleen maar fietsen. Er moest natuurlijk veel geld ingezameld worden voor het KWF. Daarom zijn er veel acties gehouden.

Zo is er een pubkwis georganiseerd, is er een inzamelingsactie geweest bij de voetbalverenigingen HDS en GVVV, zijn er diverse acties geweest op het Christelijk Lyceum in Veenendaal en kan men in Maarssen eten voor het goede doel. Er is echter nog meer geld nodig om het mooie bedrag wat vorig jaar is ingezameld te overtreffen.

Steunen kan via www.opgevenisgeenoptie.nl. Voor meer informatie over 'de 21 bochten': yurivandomselaar@yahoo.com of 06-41556724

advertentie
advertentie