John Williams opent evenement op Beukenrode

15 mei 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - RTL 4-presentator John Williams zal op zondag 26 mei om 10.00 uur het eerste Be-Leef! evenement openen. Be-Leef! is een dag uit met van alles te beleven op het gebied van mind- en lifestyle. De organisatie is in handen van Navonne en als locatie is ditmaal gekozen voor landgoed Beukenrode in Doorn.

Met dit evenement wil de organisatie, bestaande uit eigenaresse Natasja Tanis en Saskia Nolte veel mensen laten genieten en inspireren op pad te gaan richting hun eigen-wijsheid. Vele ondernemers vanuit Nederland en België zullen zich met hun producten of diensten actief aan de bezoekers presenteren. De belevingen zullen bestaan uit vele gratis workshops, lezingen, consulten, prijsvragen en demonstraties. Een fashion show, een Secret vrouwelijk BN'er, muzikale belevingen, horeca en nog veel meer staat op het programma. Voor de kinderen is een heuse meet and greet met Mickey en Pluto geregeld en kunnen zij zicht uitleven op het springkussen of genieten van knustel-, schmink- of yogabelevingen.

,,Het evenement is een inspiratiebron, een plaats om contacten te leggen, heel veel te beleven en met prachtige producten en waardevolle informatie naar huis te gaan'', aldus Natasja en Saskia. Door de samenwerking met Change Think positive, een vooruitstrevend mind- en lifestyle magazine uit België, worden veel bezoekers, ook van over de grens verwacht en is het thema dit jaar Be-Leef! en Change.

Datum/tijd: zondag 26 mei om 10.00 uur tot 18.00 uur. Entree bij de kassa € 10,-. Kinderen tot 15 jaar gratis, parkeren gratis. Meer meer informatie: www.be-leef.weebly.com.

advertentie
advertentie