Succes voor jeugdspelers Dalto op toernooi

13 mei 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op Hemelvaartsdag werd in Barneveld bij korfbalclub Odik het Euregiotoernooi gespeeld ter afsluiting van het districtsseizoen. Van Dalto kwamen veel spelers in actie en met succes.

Bij Oost U14 met Fabienne, Jeremie en Bente werd de strijd om de derde plaats gewonnen van district Noord. Oost U16 met Paula, Cedric en Tamar werd eerste in de poule en speelde een bloedstollende finale tegen Noord-West. Na de reguliere speeltijd stond Oost twee doelpunten achter. Maar in de blessuretijd scoorde het team U16 nog tweemaal. Omdat het reglement bepaalde dat bij een gelijke eindstand de ploeg die het laatste scoorde wint, werd Oost U16 kampioen.

Oost U19 met Michelle, Lotte, Isa, Mathijs en Mats werd eveneens eerste in de poule en moest het in de finale opnemen tegen Zuid-West. Oost won deze wedstrijd op overtuigende wijze en werd dus ook kampioen.

De burgemeester van Barneveld kwam tijdens de prijsuitreiking met de verlossende woorden: in het overall-klassement was district Oost de winnaar! De wisselbeker werd met trots in ontvangst genomen.

advertentie
advertentie