Knappe overwinning voor zaterdag eersteklasser SVL

16 mei 2013 om 00:00 Voetbal

0-1 Bastin Hofman, 1-1 Marco Henneweer, 1-2 Stefan Nesselaar

LANGBROEK - In de uitwedstrijd tegen Roda'46 uit en in Leusden, behaalde SVL een knappe 1-2 overwinning. Daarmee sloot de ploeg van een zichtbaar tevreden trainer Jan Gaasbeek het seizoen flitsend af en eindigde, ondanks een serie nederlagen op rij, toch nog op een prachtige zesde positie. Het was in de vierde minuut Bastin Hofman die de Langbroekers op een 0-1 voorsprong bracht na goed voorbereidend werk van vleugelspits Danny Kuijer. Alhoewel de Leusdenaren geleidelijk aan het initiatief overnamen, kwam de thuisploeg voor rust niet scoren en bleef de 0-1 voorsprong voor SVL het scorebord sieren. Na rust een vol gasgevende Langbroekse formatie die echter in de 70e minuut, tegen de verhouding in, de gelijkmaker moest incasseren (1-1). Maar vervolgens was het een en al SVL dat de klok sloeg. De gedreven Gaasbeek formatie creëerde kans op kans, maar haperde wederom in de afwerking. Maar in de slotminuut van de wedstrijd was het Stefan Nesselaar die een zelf genomen corner over de Roda doelman heen in het doel zag verdwijnen wat de 1-2 voorsprong en tevens eindstand betekende. Een op basis van met name de tweede helft meer dan verdiende overwinning.