Uitermate zwak slot van competitie voor DVSA

16 mei 2013 om 00:00 Voetbal

0-1 Martens, 0-2 v/d Scheur, 0-3 Martens, 0-4 Heikamp

AMERONGEN - In een dramatisch slechte wedstrijd liet DVSA zeker in de eerste helft met zich sollen en had de 0-4 nederlaag tegen Veenendaal ook veel hoger kunnen uitvallen. Zeker geen waardig afscheidscadeau voor de mogelijk vertrekkende trainer Joop Vink. Alhoewel DVSA individueel goede spelers kent, was er van enig teamverband tegen de Veenendalers niets te merken. Ieder ging voor eigen belang en had absoluut geen oog voor beter gepositioneerde medespelers. De laatste weken goed op dreef zijnde Leon van Leeuwen bakte er vandaag niets van en liep ongeïnteresseerd op het middenveld rond. Ook vaste waarden zoals Ron van Ommeren, Roy Meerwijk en Enne-Jan Wierda kwamen nauwelijks uit de verf en konden beslist geen stempel drukken op de wedstrijd. Een drietal defensieve fouten zorgden al voor een 0-3 ruststand. In de tweede helft een weliswaar meer aanvallend DVSA dat echter bleef steken op de rand van de zestien. Veenendaal dat eigenlijk alleen nog maar op de counter speelde kon halverwege de tweede helft uitbreiden naar 0-4. Tien minuten voor tijd blies de warrig fluitende arbiter om onverklaarbare redenen de wedstrijd af en kwam er een einde aan een dramatisch voetbalmiddagje.