Bootcampen in Doornse Gat

10 mei 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Personal trainer Halil Cuha start zaterdag 25 mei in het Doornse Gat met 'bootcamp', oftewel sporten/fitnessen in de buitenlucht.

De trainingen worden gehouden op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.15 uur in het Doornse Gat. Maar wat is Bootcamp nu eigenlijk? Bij het woord 'Bootcamp' denkt men toch vaak aan ouderwetse militaire training, enkel weggelegd voor de echte topfitte fanatiekelingen. ,,Juist als je denkt dat het te heftig is voor jou, zou je het eens moeten proberen. We zien er in Veenendaal wekelijks nieuwe sporters bij komen die vaak maanden of jaren niet meer hebben gesport. Een beetje angstig zijn ze wel, niet wetende wat ze te wachten staat, maar na hun vuurdoop zijn ze overtuigd. Iedereen kan Bootcampen'', aldus Cuha.

Bootcamp is een full body work-out, 75 minuten lang in de buitenlucht rennen, springen, opdrukken en buik-, borst-, been- en bilspieren flink aanpakken. Er wordt gewerkt aan het verbranden van lichaamsvet, balans en coördinatie, uithoudingsvermogen en aan het vermogen van de spieren.

De try-outs zijn op 25 mei en 1 juni te volgen voor €5,-.

advertentie
advertentie