Aspergeverkoop voor goed doel

6 mei 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Venrayse Lionsclub houdt zaterdag 11 mei voor de tweede maal een aspergeverkoop in Driebergen. Dit gebeurde vorig jaar voor de eerste maal en dat leverde een bedrag van bijna € 600,- op, bestemd voor een goed doel.

Al vele jaren worden door de leden van de Venrayse Lionsclub op meerdere locaties in het midden van het land en in de Randstad verse asperges verkocht op de zaterdag voorafgaand aan Moederdag. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan kinderen die aan de ongeneeslijke ziekte spierdystrofie lijden. Met deze opbrengst wordt hen een onvergetelijke vakantie aangeboden in het, speciaal daarvoor gebouwde, Tesselhuus op Texel. De totale opbrengst in 30 jaar bedraagt ruim 150.000 euro en is volledig ten goede gekomen aan het goede doel.

De verkoop in Driebergen aan De Traaij vindt plaats op zaterdag 11 mei vanaf 9.00 uur. Reserveren is mogelijk via 06-22478522 / pieterjanwasser@gmail.com en bestellingen dienen dan vóór 11.00 uur opgehaald te worden, anders worden ze doorverkocht.

advertentie
advertentie