Ongemotiveerd DVSA geeft winst uit handen

10 mei 2013 om 00:00 Sport

1-0 OSO, 1-1 Ron van Ommeren, 2-1 OSO, 3-1 OSO, 3-2 Ron van Ommeren, 3-3 Leon van Leeuwen, 4-3 OSO, 4-4 Leon van Leeuwen, 5-4 OSO

AMERONGEN - Alhoewel er niets meer op het spel stond voor zaterdag vijfdeklasser DVSA, blonk de ploeg uit in ongeïnteresseerdheid en gebrek aan de nodige motivatie. Voetbalbegrippen die zonder meer niet kunnen!. DVSA, dat over de gehele wedstrijd gezien het betere van het spel had, kwam door een defensieve fout al in de 2e minuut op een 1-0 achterstand tegen thuisploeg OSO. De gelijkmaker van Ron van Ommeren in de 37e minuut leek even een kentering in de wedstrijd. Maar zwak optreden van de Amerongse formatie lever tot aan de rust nog een tweetal treffers op voor Loosdrecht dat ging rusten met een 3-1 voorsprong. Een ziedende DVSA trainer spoorde zijn ploeg aan om er in ieder geval in de tweede helft vol tegen aan te gaan teneinde geen gezichtsverlies te lijden. Dat leek ook even het geval. DVSA kon terugkomen tot 4-4 waarna vervolgens het kaarsje uitging voor de ploeg van trainer Joop Vink die lijdzaam moest toezien hoe zijn team alsnog de wedstrijd schlemielig uit handen gaf met een 5-4 verlies tot gevolg. Komende zaterdag de laatste wedstrijd thuis tegen Veenendaal.