Teleurstellende nederlaag voor FC Driebergen

10 mei 2013 om 00:00 Sport

0-1 Hilversum, 0-2 Hilversum, 0-3 Hilversum, 1-3 Tolga Albayrak, 2-3 Tolga Albayrak.

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser FC Driebergen leed een meer dan teleurstellende 2-3 nederlaag tegen Hilversum. Een nederlaag die de ploeg van trainer Bert v/d Brom aan zichzelf te wijten had door het missen van vele geboden kansen. Al in het eerste kwartier van de wedstrijd had de thuisploeg al ruim op voorsprong moeten staan door kansen van onder andere van Doorn en Notenboom. Een uitval van Hilversum in de 35e minuut betekende echter de 0-1 voorsprong. Met in de 39e minuut rood voor de Hilversum goalie en een strafschop voor de thuisploeg leek de aansluitingstreffer er aan te komen. Maar niets was minder waar. De gemiste strafschop en een tegentreffer in de 42e minuut betekende een 0-2 achterstand voor Driebergen. Alhoewel de thuisploeg in de tweede helft vol op de aanval speelde, kon de ploeg niet voorkomen dat Hilversum kon uitbreiden naar 0-3 en de wedstrijd eigenlijk al gelopen was. Ondanks de twee treffers van de ingevallen Albayrak, moest de thuisploeg in Hilversum haar meerdere erkennen en had die nederlaag gewoon aan zichzelf te wijten. Heel blijven en op naar de nacompetitie