Jubileumjaar De Regenboog

2 september 2010 om 00:00 Nieuws

Vorige week is het jubileumjaar feestelijke begonnen met een grote picknick met leerlingen en ouders. Het weer was mooi en het was erg gezellig. Het hele schoolplein lag vol met kleedjes en er was door alle ouders een heerlijke bijdrage klaargemaakt voor het buffet. Tijdens dit festijn is er per gezin een ballon opgelaten. Tenslotte is er ook een zandloper, die afloopt bij de start van de nieuwbouw, in werking gesteld. Gedurende de eerste activiteit heeft de eerste kleur van de Regenboog door de zandloper gelopen. Zoals het er nu naar uitziet, zal het huidige gebouw volgend jaar gesloopt worden en zal de school dan een nieuw gebouw betrekken.

Zandloper loopt af bij start nieuwbouw AMERONGEN - In 1965 werd kleuterschool Lenteleven geopend. Twee jaar daarna opende de Prinses Beatrixschool haar deuren. In 1985, bij de totstandkoming van de basisschool, kreeg de samengevoegde school een nieuwe naam en wel ‘De Regenboog’. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat deze basisschool werd geopend en dat laat de school niet onopgemerkt voorbij gaan.

De komende tijd wordt een aantal activiteiten georganiseerd. De volgende jubileumactiviteit zal op vrijdag 8 oktober plaatsvinden. Dan wordt er een grote schoolmarkt georganiseerd van 14.00 uur tot 21.00 uur. Iedereen is daarvoor van harte welkom. De opbrengst van deze markt zal worden ingezet voor nieuwe T-shirts voor de school en een nieuw logo. Tijdens deze markt zullen er ook kramen van goede doelen en winkels aanwezig zijn.

Op zaterdag 5 februari 2011 wordt er een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten georganiseerd. Een ieder die vanaf 1965 op Lenteleven, Prinses Beatrixschool of De Regenboog heeft gezeten, is van harte welkom. Op de website van de school is informatie beschikbaar en kan men zich voor de reünie opgeven.

u Kijk voor alle informatie op: www.regenboogamerongen.nl

advertentie
advertentie