Nieuwe eigenaren restaurant Plein 6

5 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Na zijn opleiding aan de HAVO heeft Alen een aantal jaar op het IVA in Driebergen gezeten en een cursus Management Economie en Recht gevolgd. In de horeca is Alen mede-eigenaar geweest van een restaurant in Alphen a/d Rijn.

DOORN - Alen (27) en Lusine (25) Ebrahimi zijn de nieuwe eigenaren van restaurant Plein 6 aan het Kerksplein in Doorn. Beiden komen oorspronkelijk uit Armenië en zijn al sinds de jaren ‘90 woonachtig in Nederland. Alen zal de dagelijkse leiding in het restaurant op zich nemen en Lusine zal ook regelmatig meewerken.

door Rob Verbraak

,,We zijn nu druk bezig de zaak op te knappen, er komen nieuwe toiletten en ook de kleur in de toiletten wordt veranderd van zwart in een lichte tint. Ook in het restaurant komen warmere kleuren, het grote buitenterras zal ook de nodige veranderingen ondergaan”, vertelt Alen.

,,Samen met twee andere koks zullen we ervoor zorgen dat de klant een keuze kan maken uit een aantal verrassende gerechten. Zo komen er op de kaart gerechten te staan als kalfstartaar met Calvados siroop, zeewier salade met een spies van gegrilde gamba’s, sashimi met zalm en verse tonijn en een kalfssukade met couscous. Ook kan er een driegangen menu besteld worden van €27,50 waarbij een keuze gemaakt kan worden uit een voor, hoofd- en nagerecht van de à la carte kaart”, vult Arnold de Bosson, chef kok in het restaurant aan.

Actie en openingstijden

,,Oorspronkelijk was het plan om op vrijdag 6 augustus open te gaan, maar omdat we alles grondig willen aanpakken hebben we dit uitgesteld tot woensdag 11 augustus.Tijdens de hele maand augustus krijgen gasten, vanaf twee personen, 25% op de diner rekening, exclusief drankjes”, besluit Alen.

u Het restaurant is alle dagen, behalve dinsdag, geopend van 12.00 uur tot 24.00 uur, de keuken sluit om 22.00 uur. Tel: 0343-477330. Webiste: www.plein6.com

advertentie
advertentie