Twee jubilarissen bij Boswijk-Doorn

22 juli 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het was vorige week donderdag feest bij bouw en aannemingsbedrijf Boswijk-Doorn. Twee werknemers werden in het zonnetje gezet omdat zij al een groot aantal jaren bij het bedrijf werkzaam zijn. Gerrit van de Lagemaat (64) werkt er al vanaf 10 augustus 1970 en is dus 40 jaar in dienst en Gert-Jan Willemse (52) vanaf 23 juni 1975 met dus 35 dienstjaren.

door Rob Verbraak

,,Beide heren werken al een lange tijd in mijn bedrijf en als blijk van waardering worden zij vandaag eens voor het voetlicht gezet. Het is niet niks als je al zo lang bij hetzelfde bedrijf werkzaam bent. Altijd heb ik met beiden prettig samen gewerkt” vertelt Theo Schippers, directeur van bouw en aannemingsbedrijf Boswijk-Doorn.

,,Ik kan me de eerste dag dat ik hier begonnen ben nog herinneren maar had nooit kunnen verwachten dat ik hier zo lang zou blijven werken. Altijd zonder tegenzin naar mijn werk gegaan omdat ik het naar mijn zin had. Begonnen als metselaar, daarna onderhoud en distributie van het transport en sinds een aantal jaren mede verantwoordelijk voor onze personeelsvereniging De Koperen Pot. Na de verhuizing naar het industrieterrein Velperengh ben ik begonnen met het inrichten van de ecologische zone achter het gebouw. Tuinieren is altijd al een grote hobby van me geweest en het inrichten van deze zone zag ik als een grote uitdaging. Naast tuinieren ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met sport, ben van 1983-2008 trainer geweest van de FFjes bij S.V.L. en ben nog volleybaltrainer” vertelt Lagemaat.

,,Mijn eerste klus kan ik me nog voor de geest halen als 16jarige als timmerman bij de bouw van de gymzaal bij Beukenrode. Ik ben als timmerman/metselaar in dienst gekomen daarna zelfstandig timmerman en de laatste15 jaar ben ik samen met 4 timmermannen en een tegelzetter verantwoordelijk voor het onderhoud van de woningen die in beheer zijn bij Heuvelrug Wonen. Door mijn collega’s ben ik één keer in de maling genomen. Ik moest naar een klus in Bilthoven en mijn collega’s die daar al een aantal dagen aan het werk waren stuurden me naar de buurvrouw om koffie te halen niet wetende dat dezelfde buurvrouw al een aantal keer de politie had gebeld omdat onze radio buiten te hard stond. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk” besluit Willemse.

advertentie
advertentie