Stratentoernooi wederom groot succes

17 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Zo vroeg het Rode Draadspel om ingenieuze samenwerking tussen twee fietsers. Alleen als beiden op de juiste manier trapten - en dat was niet in dezelfde richting of met dezelfde snelheid - ging de stuurloze fiets over het parcours. De Woudenbergseweg had de beste coördinatie en won het Rode Draad Spel. Het vissen naar honderden balletjes in het schuimbad van de brandweer leverde ook mooie plaatjes en vele lachsalvo’s op. Voorts hadden als vanouds alle verenigingen hun eigen spelelementen opgebouwd.

MAARN - Met veel plezier kijken de deelnemers en organisatie terug op weer een geslaagd stratentoernooi. Op een andere locatie - SVMM-terrein - en met minder teams. Maar dat ging zeker niet ten koste van het enthousiasme en de creativiteit die weer in de spellen was gelegd.

door Monique José Timmermans

Op de laatste avond gingen de teams los met carnavaleske verkleedpartijen. Alle hoofden draaiden richting tent toen de popgroep Kiss daar in levende lijve uit kwam. Het duurde even voordat Klein Amsterdam - thema heavy metal - onder de pruiken ontdekt werd. Zij mochten aan het eind van de avond de creativiteitsprijs in ontvangst nemen.

Als overall winnaar zal de Kastanjelaan volgend jaar de eer moeten verdedigen. Dan is het toernooi weer op het terrein van hockeyclub MHCM. ,,We zullen nog beter naar de datum kijken, rekening houdend met avondvierdaagse en vrije dagen van de basisscholen waardoor nu een aantal teams afwezig was wegens het lange weekend”, aldus Dorien Schults, voorzitter van de Stichting Stratentoernooi Maarn Maarsbergen.

advertentie
advertentie