Natuurzuivere behandeling in ‘De Kosmé’

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

De afgelopen jaren heeft Niessen niet alleen gebruikt om ervaring op te doen, ze volgde ook diverse cursussen om haar kennis te verbreden en verdiepen, zoals hoofdmassage, visagie en cellulitesbehandeling.

MAARN - Al ruim 10 jaar geleden heeft Marjet Niessen haar diploma voor schoonheidsspecialiste behaald. Al die tijd heeft ze op kleine schaal familie en vriendinnen als klant gehad. ,,Nu de kinderen groter zijn, is de tijd rijp om mijn praktijk - Praktijk de Kosmé - een officiëler tintje te geven en mijn klantenkring uit te breiden”, aldus Niessen.

door Monique José Timmermans

In haar salon aan huis doet Niessen er alles aan de klanten tot rust te laten komen. ,,Het is voor vrouwen echt een moment voor henzelf, waar ze zich zelf prettig bij moeten voelen en moeten kunnen ontspannen.”

,,Voorafgaand aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste had ik al de paramedische opleiding mensendieck-therapeut afgerond. Dat sloot op een aantal punten goed aan. Bovendien houd ik ervan één op één aandacht aan iemand te geven en ben ik echt een verzorgend type. Vandaar dat het vak van schoonheidsspecialiste mij zoveel voldoening geeft.”

Natuurzuiver

,,In de afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt wat bij me past. Zo werkte ik eerst met een ander merk producten. Sinds vier jaar gebruik ik de natuurzuivere productlijn van Weleda, daarin zitten geen chemische stoffen en geen minerale grondstoffen uit aardolie, zoals in veel andere producten. De grondstoffen worden milieuvriendelijk geteeld en niet getest op dieren. Het is een merk dat mensen ook in de winkel kunnen kopen. Immers, niet iedereen gaat hiervoor naar de schoonheidsspecialiste.”

Ook voor het aanbrengen van een mooie make up staat Marjet Niessen graag klaar. ,,Je kunt de persoonlijke schoonheid van mensen naar voren halen. Ik heb veel bruiden opgemaakt voor hun grote dag. Daarbij heb ik voorkeur voor een naturelle uitstraling, die voor een bruiloft natuurlijk wel feestelijker wordt aangezet dan normaal. De natuurzuivere make up kan zonder bezwaar door mensen met een gevoelige huid of met acné gebruikt worden.”

u Behandeling in Praktijk de Kosmé is mogelijk na afspraak van dinsdag tot vrijdag, tel. 06-10139008.

advertentie
advertentie