1-0 Pim Brouwer; 1-1 Odijk; 2-1 Mark Hodde; 2-2 Odijk.

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Voor HDS is het seizoen voorbij. De ploeg van trainer Jan van Dalem moest na de remise (2-2) tegen Odijk met een vierde plaats in de eindrangschikking van de vijfde klasse H genoegen nemen.

Echt gemotiveerd waren de pupillen van de oefenmeester zondag niet meer voor het treffen met Odijk. Dat was ook aan het matige spel van de Leersummers te merken. Niettemin kwamen ze na 34 minuten op voorsprong. Pim Brouwer verraste de doelman van de tegenpartij met een kopbal: 1-0.

Twee minuten na rust voorkwam het houtwerk de tweede treffer voor de thuisclub. William Schuch zag zijn afstandschot op de lat eindigen.

In de 55e minuut zag de wereld er ineens heel anders uit door de gelijkmaker van Odijk: 1-1. Het beter spelende HDS was echter niet aangeslagen. In de 72e minuut bezorgde Mark Hodde zijn ploeg een 2-1 voorsprong. Maar ook die stand bleef niet op het scorebord staan. Twee minuten voor het eindsignaal kwamen de gasten opnieuw naast HDS: 2-2.