SVL op alle fronten afgetroefd door naaste concurrent UVV uit Utrecht

22 april 2010 om 00:00 Nieuws

0-1 Jan Heida, 0-2 Denny v/d Berg, 0-3 Michel Verwey, 0-4 Michel Verwey

LANGBROEK - In een wedstrijd waarin het thuispelende Langbroek verzuimde om te voetballen, kreeg de ploeg van trainer Jan Gaasbeek na twee keer vijfenveertig minuten de rekening gepresenteerd. Niet alleen werd met 0-4 verloren van UVV, maar inherent daaraan werden ook kostbare punten verspeeld in de strijd om nacompetitie. Zonder de geschorste SVL spits Celtjuk Albayrak in de gelederen bakte de thuisploeg er helemaal niets van. Van meet af aan werd SVL zwaar onder druk gehouden en zag in de 26e minuut de 0-1 achter goalie Geert Willem Merkens verdwijnen. Kort voor rust stond een geweldige misser van Merkens aan de basis van de 0-2. Na rust wederom een agressief spelend UVV, dat SVL gevangen hield in het eigen 16 meter gebied. Zwak verdedigen in het tweede deel van de tweede helft leverden in de 67e en 70e minuut de 0-3 en de 0-4 op. Dat was tevens de eindstand van een wedstrijd waarin SVL uitblonk in passiviteit en UVV liet zien hoe voetbal gespeeld dient te worden. Een meer dan terechte 0-4 overwinning voor de Utrechtenaren.