Els Slob geeft workshop: Fris in je hoofd

15 april 2010 om 00:00 Nieuws

,,Het komt steeds vaker voor dat de mens zijn ‘werk’ mee naar huis neemt. Terwijl het o zo belangrijk is om werk en privé te scheiden. Want de agenda’s, niet alleen van de partner maar ook van de kinderen, staan vaak ook al vol met allerlei afspraken. Tijdens de workshops leer ik de deelnemers hoe meer structuur in je dagelijkse beslommeringen te brengen”, aldus Slob. De methode die Slob gebruikt is gebaseerd op het Amerikaanse systeem van Getting Things Done, ontwikkeld door de Amerikaan David Allen. Het is een beproefde methode die heel praktisch de combinatie van privé en werk organiseert. Het systeem geeft overzicht in alle toekomstige activiteiten, inzicht in mogelijke valkuilen en bevat veel tips over plannen. ,,Ik heb me verdiept in dit systeem en zag direct de grote voordelen ervan en heb toen besloten dit ook in workshops over te brengen. De workshop: Fris in je hoofd, is speciaal ontwikkeld voor werkende ouders of tweeverdieners. Te weinig tijd, een volle agenda, een ellenlange klussenlijst, een verwaarloosde administratie met een overvolle in-box, stapels boeken die nog gelezen moeten worden en losliggende spullen zoals sleutels die altijd zoek zijn. Maar wil je een frisse start maken, een overzichtelijk en prettig privéleven met meer vrije tijd, ontspannen weekenden dan is deze workshop de oplossing. Deelnemers gaan direct aan de slag met een eigen practische invulling en het systeem kan thuis verder uitgebreid worden. Deze workshop heb ik al een aantal keren gegeven en van de deelnemers heb ik uitsluitend positieve reacties gekregen. Niet alleen over de workshop zelf maar ook over het in de praktijk brengen van het geleerde”, vertelt Slob enthousiast.

DOORN - Els Slob uit Amerongen, time management coach, is altijd al bezig geweest met organiseren zowel zakelijk als privé, drie jaar geleden heeft zij ervoor gekozen om een eigen bedrijf te starten onder de naam Bureau de Baas. Tijdens workshops geeft zij deelnemers adviezen om je ‘Leven’ te organiseren.

door Rob Verbraak

u De workshop Fris in je hoofd, waar nog plaats is voor een aantal deelnemers, is op donderdag 22 april van 19.30 uur tot 22.00 uur en wordt gegeven in Landhuis De Paddestoel in Doorn. Opgeven en informatie: 06-38719873 of via info@bureaudebaas.nl, op de website www.bureaudebaas.nl is ook alle informatie te vinden.

advertentie
advertentie