Scores 31 oktober: Michel van Drummelen 0-1; Selcuk Albayrak 1-1

8 april 2010 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Voor tweedeklasser SVL stond zaterdag het resterende deel ( zeven minuten) van de op 31 oktober jongstleden gestaakte wedstrijd tegen Loosdrecht op het programma. Die wedstrijd werd toen, op een stand van 1-1, door de scheidsrechter stilgelegd in verband met een ernstige beenbreuk van SVL-speler Ron van Brenk. De eerste minuten van dit korte optreden toonden de gasten uit Loosdrecht zich de meest aanvallende ploeg en kwamen diverse malen tot goede mogelijkheden. Pas in de zesde minuut kon SVL wat terug doen, maar verzuimde Malolepsy te scoren.

Vanwege diverse onderbrekingen trok de scheidsrechter er een viertal minuten bij, wat in de achtste minuut een dot van een kans opleverde voor Dennis Kooi. Maar ook die liet na om de bal achter de Loosdrechtse goalie te deponeren. Het was aan SVL-doelman Geert Willem Merkens te danken dat in de tiende minuut Loosdrecht niet op voorsprong kwam. Van enig combinatiespel was bij beide ploegen overigens geen sprake. Verre passes en vaak ongecontroleerde acties vormden het decor van dit matige korte optreden. Na elf minuten vond de scheidsrechter het welletjes en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.