SVMM hard onderuit tegen Musketiers in de strijd om promotie

1 april 2010 om 00:00 Nieuws

0-1 Ronald Heikamp

MAARN - In de strijd om promotie naar de derde klasse liet thuisploeg SVMM tegen Musketiers uit Elst dure punten liggen. In de eerste helft een van meet af aan hard werkend SVMM dat in de eerste 20 minuten diverse mogelijkheden had om op voorsprong te komen. Daarentegen een slim spelend Musketiers dat met name over de vleugels de verdediging van Maarn menigmaal tot wanhoop dreef en eveneens diverse kansen creëerde. Van enig combinatiespel was echter niets merkbaar, wat mogelijk te maken had met spanning die er op de wedstrijd stond. In de tweede helft stond een verrassende aanval van Musketiers aan de basis van de uiteindelijke 0-1 overwinning. Vanaf de middellijn werd de defensie van SVMM goed uitgespeeld en was het Ronald Heikamp die fraai binnenschoot. Nadat een half uur voor tijd Musketiers met tien man kwam te spelen (twee maal geel voor Job Hardeveld), voerde SVMM de druk op. Het was aan de doelman van Musketiers (Bart van Engelenburg) te danken dat de voorsprong voor de Elstenaren over de tijd kon worden getild en de belangrijke punten waren. Musketiers streefde door deze overwinning SVMM voorbij en staat nu op een fraaie tweede positie.