Medewerkers VVV op werkbezoek bij Klein Groenbergen

25 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Na een intensieve verbouwing van het woonhuis moest er besloten worden wat er met de schuur annex bakhuis gedaan zou worden. Elly van Leeuwen: ,,Het gebouw heeft cultuurhistorische waarde en wij vonden het heel belangrijk dat zoiets behouden blijft voor het nageslacht.”

LEERSUM - Vijfentwintig medewerkers van VVV- Heuvelrug waren vrijdag te gast bij het bed & breakfast Klein Groenbergen aan de Nieuwe Steeg 18 in Leersum. De gastvrouw en heer Elly en Wim van Leeuwen hadden hen uitgenodigd om, onder het genot van een hapje en een sapje, de locatie te laten zien en eveneens over de geschiedenis en toekomst te vertellen.

door Marjan van den Dorpe

Door de vele fietstochten die het echtpaar hier in de omgeving gemaakt heeft, ontstond het idee om een bed and breakfast te gaan beginnen en de schuur om te toveren tot twee sfeervolle appartementen. Het afgelopen jaar werd met de verbouwing begonnen en na negen maanden van intensief werk konden afgelopen december de eerste gasten ontvangen worden. Elly: ,,Wat is het leuk om zoveel verschillende gasten te verwelkomen en te verwennen. We hebben tot nu toe veel complimenten gekregen over de sfeer, alle details en de warme ontvangst. Daar zijn we ontzettend blij mee!”

Uitnodiging

Vragen naar een overnachtingadres komen, naast de website van Klein Groenbergen, ook bij de locale VVV- kantoren terecht. Maar een product wat je verkoopt moet je eerst gezien hebben, dachten Elly en Wim van Leeuwen. Het idee om alle medewerkers van deze VVV-kantoren uit te nodigen voor een rondleiding en uitleg was geboren. Vijfentwintig medewerkers gaven aan deze uitnodiging gehoor. Het verbaasde het echtpaar Van Leeuwen wel dat men nog nooit eerder een dergelijke uitnodiging hadden gehad. De VVV-medewerkers waren allemaal erg enthousiast. Op dezelfde dag was ook Sonja Derks met ezel Timo uitgenodigd. Zij zijn van ‘Hof op de Oeverwal’ theetuin en ezelstal in Ravenswaay. Ook zij oogstten veel belangstelling die dag. Derks biedt dagtochten aan met de ezel, maar daarnaast ook meerdaagse trektochten in de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Bij b&b Klein Groenbergen kunnen zowel de wandelaars als ook de ezels overnachten. Na afloop kreeg Elly van de gasten een prachtig schort, bedrukt het logo van Klein Groenbergen erop, aangeboden.

u Informatie is te vinden op: www.vvvheuvelrug.nl; www.ezelvakantie.nl en op www.kleingroenbergen.nl

advertentie
advertentie