Schoenmode voor het hele gezin bij Mantel

25 maart 2010 om 00:00 Nieuws

,,We hebben een groot aantal vaste klanten zoals mevrouw Zijlstra,” aldus Ed Mantel. ,,Het zijn die jarenlange contacten die het werk nog leuker maken.” Net als elk voor- en najaar hebben Ed en Jolanda weer een druk Open Huis achter de rug. Dit tweejaarlijks gehouden weekend is een vaste service aan klanten. Mantel presenteert dan haar nieuwe collectie dames-, heren- en kinderschoenen. ,,Dit jaar is er sinds lange tijd weer veel blauw in de damescollectie te vinden,” weet Jolanda. ,,Het is niet vaak een modekleur, maar de verschillende nuances van lavendelblauw tot kobalt zijn wel erg vrolijk en verkopen goed.” Ook paars en rood is weer terug te vinden in de collectie. Na de lange en koude winter merken Ed en Jolanda dat mensen weer zin hebben om nieuwe schoenen te gaan zoeken. ,,Zodra de zon schijnt trekt de nieuwe collectie altijd veel klanten. We merken dat mensen echt uitkijken naar de zomer.”

DOORN - Mevrouw Zijlstra uit Doorn komt loopt regelmatig binnen bij Schoenmode Mantel. ,,Ik ben dol op mooie schoenen en tassen, ” geeft ze ietwat aarzelend met een glimlach toe. Ed en Jolanda Mantel voorzien al drieëntwintig jaar heel wat Doornse voeten van een mooie moderne, of klassieke schoen. Mevrouw Zijlstra weet dat als geen ander. Vroeger kwam zij alleen naar de zaak, daarna met haar dochter, en nu ook met haar kleinkinderen.

door Rose Carry Lokin

Schoenmode Mantel profileert zich al jarenlang als een echte familiezaak. Het echtpaar Mantel stelt altijd zelf de collectie samen. En door hun jarenlange ervaring weten ze goed wat klanten in de regio willen. ,,We verkopen schoenen en tassen waar we zelf achter staan. Daarnaast zijn service en kwaliteit voor ons heel belangrijk.”

Net als vorig jaar zijn de sandalen van Birckenstock weer volop te vinden aan de Kampweg. ,,Birkenstock is eigenlijk in de 23 jaar dat we de zaak runnen nooit uit de collectie weggeweest,” weet Jolanda. Naast dat ze heerlijk zitten, zien ze er bovendien ook leuk uit.” Na een tijdje van afwezigheid krijgt Mantel komend najaar ook weer Clarks in het assortiment. Andere merken die de schoenmodezaak in huis heeft zijn onder andere Durea, Waltlaufer, Exsensible en Think. Het laatste merk heeft een uitneembare zool, zodat de eigen zool ingelegd kan worden.

Schoenmode Mantel, Kampweg 21 Doorn, tel: 0343-515404. Open op: di t/m do 09.00-12.30 en 13.30 -18.00, vrij: 09.00-12.30 en 13.30-20.00, za: 09.00-17.00 www.schoenmodemantel.nl , emantel@xs4all.nl

advertentie
advertentie