1-0 Jordi van Laar; 1-1 Rick Andeweg

11 maart 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - Vooraf leken gokkers een makkelijke middag te krijgen als zij hun geld hadden ingezet op de wedstrijd Musketiers - DEV Doorn. De ploeg uit Elst is bezig aan een goed seizoen en DEV moet oppassen voor degradatie naar de vijfde klasse. Een thuisoverwinning leek dus in het vat te zitten. Het werd, na een spannende wedstrijd 1-1.

De Elster thuisploeg begon goed aan het duel. De eerste helft had Musketiers -zoals verwachten- het betere van het spel. Na twintig minuten was het dan ook raak. Het was René Planner met de assist op doelpuntenmaker Jordi van Laar: 1-0.

Daarna ontbrak de overtuiging om door te stoten bij de thuisploeg. DEV groeide in de wedstrijd en net na rust resulteerde dat in de gelijkmaker. Rick Andeweg maakte zijn zevende competitietreffer van het seizoen. De nummer drie van de ranglijst zette in het verdere verloop alles op alles om nog een winnende treffer te forceren. Drie maal mocht Musketiers alleen op de Doornse doelman af, de bal trof nimmer doel.

DEV mag zich de morele winnaar noemen van het duel in Elst.